Az egyházi esküvőre 18:30-as kezdéssel a bajai Páduai Szent Antal (Barátok) templomban (6500 Baja, Bartók Béla u. 1.) Schindler Mátyás plébános atya, Gál József atya, és Richter Mátyás atya koncelebrálásával, szentmise keretében fog sor kerülni. A nap során – így a templomban is – profi fényképész fog fényképezni, így arra kérünk Benneteket, hogy a liturgia során ne fotózzatok: a fényképeket az esküvő utáni hetekben a honlap „Galéria” menüpontjában fogjuk közzétenni ?

Fontos tudnivaló, hogy a mi esküvőnk előtt egy másik pár is esküszik, így előfordulhat, hogy csak pontosan fél7-kor fogunk tudni bejutni a templomba. Emiatt azt javasoljuk Nektek, hogy a templomba való bejutáshoz az oldalajtót használjátok.

Az esküvő után a főajtónál lesz lehetőség gratulációra, majd ezután szeretnénk  „össznépi” csoportképet elkészíttetni.

A csoportkép után egy kis időre elbúcsúzunk a lakodalomba is hivatalos barátainktól, akik a vőfély (Gyöngyösi Róbert, „Robi”) vezetésével csoportosan átvonulnak a lakodalom helyszínére, a Malom Étterembe.

Az állófogadásra meghívott barátainkat a csoportkép után sok szeretettel várjuk az Oratóriumba (mely az oldalbejáratnál lévő csigalépcsőn felmenve érhető el) egy kis koccintásra, pogácsára, és kötetlen együttlétre.

Szűz Mária kis Jézussal és Tanító Jézus ikonok, előtte a jeggyűrűkkel.