Kedves Családunk, Barátaink!

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek!
Készítettünk fotóalbumokat, ahol az esküvőnk, és a lakodalmunk mozzanatait visszanézhetitek, emlékezve velünk együtt a Nagy Napra.

Eddigi életem legboldogabb napja volt, és nagyon hálás vagyok Istennek és Nektek, hogy így együtt ünnepelhettünk! Örömmel gondolok vissza az előkészületekre, a Nap eseményeire, de főleg arra, hogy milyen volt Veletek ünnepelni (hajnalig)

RÁHEL • MENYASSZONY

Örömmel mondhatom magam is: életem eddigi legboldogabb napja volt! Köszönöm Mindenkinek, aki erejét, idejét és fáradságát nem kímélve hozzájárult a közös ünnepünk szebbé tételéhez: jelenlétével, ajándékaival, imáival, jókívánságaival egyaránt. Köszönöm és köszönjük Istennek és Mindannyiótoknak!

BALÁZS • VŐLEGÉNY

Polgári esküvő

Polgári esküvőnket Szegeden, a Polgármesteri Hivatalban tartottuk 2019. május 4-én, szűk családi körben. A teljes galéria az eseményről itt érhető el.

Menyegző – Barátok templom

A Bajai Páduai Szent Antal (Barátok) templomban esküdtünk egymásnak örök hűséget. A teljes galéria az eseményről itt érhető el.

Esküvői fotók az ifjú párról

Iván Donáttal és Turi Tündével kreatív fotókat is készítettünk a Déri-kertben.  A teljes galéria az eseményről itt érhető el.

Oratórium – Állófogadás

A menyegző után a templom Oratóriumának folyosóján találkoztunk a barátainkkal, BajaBarátok zenekari tagtársakkal.  A teljes galéria az eseményről itt érhető el.

Lakodalom

Az esküvő után hajnalig mulattunk rokonainkkal, barátainkkal – vagyis Veletek – a Malom Étteremben.  A teljes galéria az eseményről itt érhető el.